Medlem i Merk-Kjeden AS

SE INFO OM LOGOMERKING

LOGOMERKING

Transfertrykk

 

 

 

 

 

 

En av de mest brukte metodene for små serier på grunn av sin fleksibilitet ved at motivet er fortrykt på papir eller plast (donor) og kan påføres ved bruk av varmepresse, direkte på produktet. Egner seg spesielt i begrensede serier tekstilmaterialer. Merkene kan lagres for senere produksjon. Produktene må tåle varme.

Brodering

 

 

 

 

 

 

Brodering er en metode som egner seg for merking direkte på plagg eller til merker som sys på. Oppleves av mange som eksklusivt på skjorter, strikkede plagg, frotté, jakker, sekker pluss mye mer.

Embossing

 

Gir en effekt av blindpreg, diskret og eksklusivt. Motivet stanses eller lasergraveres i materialet og gir tredimensjonal effekt. Spesielt egnet for fleeceprodukter, polyester og bomull.

Silketrykk

 

 

 

 

 

 

En av hovedtrykkmetodene, og i sin opprinnelige form den eldste metoden til mangfoldiggjøring og dekorasjon. Trykksverten påføres gjennom en finmasket duk direkte på underlaget. Det kan brukes vesentlig tykkere fargelag enn ved andre trykkmetoder. Egner seg til trykk på plast, glass, porselenskopper, tekstiler osv.

T- skjorter og college-gensere er typiske bruksområder. Økonomisk sett best egnet til litt større serier.

Preging

 

 

 

 

 

 

Trykking der trykkbildet står i relieff, opphøyd eller nedsenket. Mye brukt på lær, papir og fleece.

Vevde merker

 

 

 

 

 

 

detaljert resultat og kan leveres for påsying, eller med lim for påsetting som transfer. Som ved transfer kan disse lagres for senere påsetting med den fleksibilitet dette gir for små serier. Egnet for påsetting på plagg med flater uten luv, uniformer, bomullsprodukter pluss mer.

Lasergravering

 

 

 

 

 

 

Lasergravering er som navnet sier en laserstråle som graverer i ulik materialer; stål, glass skilter og treprodukter.

Tampotrykk

 

 

 

 

 

 

En form for indirekte dyptrykk. Trykket overføres ved hjelp av en myk tampong direkte på produktet. Egner seg for trykk på tre dimensjonale gjenstander i mindre format: kulepenner, lightere, termoser, tekniske industrikomponenter osv. Produkter merket "T" egner seg for tampotrykk.

Gravering

 

 

 

 

 

 

Ved gravering brukes en diamantnål som gir en fin strek i materialet. Brukes på glass, skilter, treprodukter med mer.